METALSER

Planxisteria industrial desde 1963

Metalser va néixer fa 50 anys per a treballar en el sector metal·lúrgic. En els seus inicis es va centrar en la construcció de serralleria en el pla artesanal així com també en l’industrial i la llar.

Planxisteria Industrial

A Metalser amb el pas dels anys ens hem anat introduint en el sector de la maquinaria industrialfabricant estructures metàl·liques per a les plantes d’embotellat, empreses de fleca, de producció càrnia, grans magatzems, cadenes d’etiquetatge i fabriques del sector farmacèutic.

La Nostra Maquinària

La planxisteria industrial Metalser compta amb la més moderna maquinària necessària per al desenvolupament òptim dels nostres treballs de planxisteria industrial, sense deixar de costat tot el treball i experiència en serralleria industrial i particular. Estem al dia amb les màquines d’última generació.

Nau a Barberà del Vallès (Sabadell)

La nostra planxisteria Industrial disposa d’una nau de 1.000 m2 a Barberà del Vallès, amb moll de càrrega per a grans camions. Disposem d’un pont grua de 10.000 kg que ens permeten ser competitius en el nostre sector, enfront de la resta de la nostra competència en planxisteria industrial.

La confiança del client

Podem confiar en la fidelitat dels nostres clients, alguns amb més de 40 anys treballant amb la nostra planxisteria industrial. Gràcies a ells anem ampliant la nostra experiència en el sector i sempre fidels a la professionalitat que ens permet afrontar cadascun dels nostres treballs. Aquest ha estat el nostre aval durant aquests 50 anys d’experiència i apostarem perquè és el nostre futur per a altres 50 anys més.

Josep Maria de Segarra, 25

08210 Barberà del Vallès, Barcelona